Slika Dečija pčelarska kapa - šešir

  • Slika Dečija pčelarska kapa - šešir
  • Slika Dečija pčelarska kapa - šešir
     


Dečija pčelarska kapa - šešir

SKU: 125

Cena:  220,00 RSD

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Dečija pčelarska kapa, na temenu glave sašivena je od amerikan platna, sa motivima crtanih junaka (Sunđer Bob, Nodi, Maša i Medved itd),  a oko lica i glave je til mrežica sa distančnom žicom prečnika 380mm. Oko vrata se vezuje lastižasti kanap.Informacije o proizvodu


Kategorija: Zaštitna odeća

Kod proizvoda - SKU: 125Slični proizvodi


Pčelarska kapa, na temenu glave sašivena je oda merikan platna a okolica i glave je til mrežica sa distančnom žicom prečnika 380mm.Oko vrata se vezuje lastižasti kanap.
 285,00 RSD
Pčelarski šešir, napravljen od kepera, sa produžetkom do visine grudi i lastižom na grudima i ispod pazuha zbog boljeg prijanja oko ramena. Ispred lica je mrežica od tila sa distančnom žicom.
 400,00 RSD
Pčelarski šešir, napravljen od šifona, sa produžetkom do visine grudi i lastižom na grudima i ispod pazuha zbog boljeg prijanja oko ramena. Ispred lica je mrežica od tila sa distančnom žicom.
 330,00 RSD
Dečija pčelarska bluza, sašivena je od amerikan platna ukrašenog junacima iz crtanih filmova. Na krajevima rukava i oko pojasa, ušiven je zaštitni lastiž.Kapa je za bluzu spojena šnirom i može se...
 650,00 RSD